Döviz Kuru
  Alış Satış
EURO 34,6230 34,6854
USD 32,3091 32,3673
STERLIN 40,4475 40,6584
 
 

Hakkımızda

1974 yılında, farklı sektörlerde aile şirketi olarak başlayan ticari faaliyetimiz, bugün halen aynı yerinde yalçın emlak kimliği altında devam etmektedir.

Yalçın emlak temelleri 1988 yılında atılmış olan,  İstanbul Gayrettepe’de 30 yıla yakın süredir sektöründe belirleyici konumda, gayrimenkul danışmanlığı yapan bir şirkettir. Kurucusu Rahmi Küçükduman ve profosyonel ekibiyle bölgesinde öncü, başarılı ve güvenilir bir firma olarak ticari hayatına devam etmektedir.

Yalçın emlak, sürekli  gelişimi amaç edinen bir misyonla sektörün  standartlarına uygun,  kimliğiyle ayırt edilen bir firma olmayı  başarmış  yüksek hizmet kalitesi ve güvenilir danışmanlığıyla müşterileri tarafından tercih edilen bir firma haline gelmiştir.

Köklü geçmişimizin ışığında kendimizi geliştirirken, en büyük gücümüzün doğru ve eksiksiz verilen hizmet ile müşterilerimizde bıraktığımız güven duygusu olduğunu çok iyi biliyoruz.

Hedefimiz Yalçın Emlak olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve yatırımlarına değer kazandırmak her zaman önceliğimizdir.